Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Στις δικές σας ιστορίες... Η Φένια και το Παολάκι της!

  
Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ....Η ΖΩΗ ΜΟΥ......
Λοιπόν φίλοι μου μιας και πήρα φόρα σήμερα με τις αναρτήσεις, σκέφτηκα να σας συστήσω την μεγάλη Αγάπη της ζωής μου! Τη μικρή μου σκυλίτσα την  Παολίνα!!! Η γνωριμία μας ξεκίνησε μία μέρα το Νοέμβρη του 2008 και συγκεκριμένα στις 19 Νοεμβρίου που έχω τα γενέθλιά μου. Ήταν το δώρο των φιλενάδων μου....το καλύτερο δώρο της ζωής μου!!!!!!
Εκείνη τη μέρα γεννήθηκε ένας μεγάλος έρωτας, κεραυνοβόλος και αμοιβαίος! Εκείνη την εποχή ήμουν μέσα στη μαυρίλα θρηνώντας μια χαμένη αγάπη....Πόσο λάθος έκανα και πόσο πολύτιμο χρόνο έχασα από τη ζωή μου.....Τώρα που το σκέφτομαι και γυρίζω πίσω στο χρόνο δε νομίζω να έχω νιώσει ποτέ τόσο απόλυτα συναισθήματα για κανέναν, παρά μόνο γιαυτό το μικρό πλασματάκι που γέμισε τη ζωή μου με χαρά και ευτυχία!
Είναι ναζιάρα, παιχνιδιάρα, πανέξυπνη και πανέμορφη{φουλ χαζομαμά είμαι}.Σας την παρουσιάζω λοιπόν την όμορφή μου κόρη




Τρέμω στην ιδέα πως θα την χάσω μια μέρα, όμως τρέμω περισσότερο στην ιδέα πως αν με χάσει αυτή πρώτα τι θα απογίνει.....και με παίρνουν τα ζουμιά κι έρχεται στην αγκαλιά μου και με χαιδεύει στο πρόσωπο με το χεράκι της και μου στεγνώνει τα δάκρυα με τη γλωσσίτσα της....Άντε μετά να συνέλθω.....Φυσικά δεν τολμάει κανένας να με πειράξει και όλη την ημέρα είναι από πίσω μου "ουρά"......
Λοιπόν σταματάω και σας αφήνω γιατί μπορώ να μιλάω με τις ώρες για το Παολάκι μου και θα σας ζαλίσω..........Φιλάκια πολλά και να περνάτε όμορφα!!!!!!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~
Ευχαριστούμε πολύ την αγαπητή φίλη Φένια από το
που μοιράστηκε αυτή την τόσο όμορφη ιστορία αγάπης μαζί μας!  
Και φυσικά το πανέμορφο Παολάκι που είναι πραγματικά αξιαγάπητο!
Πολλά φιλιά!!!

3 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΠΑΟΛΙΝΑ ΜΟΥ!!!!!ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ! ΦΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχη ανάρτηση !!!!Σκέτη γλύκα η Παολίνα !!!!Να την
    χαίρεται για πολλά-πολλά χρόνια η Φένια !!!!
    Marie μου, σήμερα "ανακάλυψα" ότι έχεις κι άλλο blog
    με πολύ ενδιαφέρον θέμα : τα ζωάκια
    Και βέβαια έγινα μέλος.
    Νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή