Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Σκύλος βρήκε νεογέννητο βρέφος σε χωματερή



Ένα νεογέννητο μωράκι έσωσε ένας σκύλος στην Ταϊλάνδη,
σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Bangkok Post.

Ο σκύλος – ήρωας, εν ονόματι Πούι, περιπλανιόταν στους δρόμους της συνοικίας Tha Rua όταν βρήκε το νεογέννητο τυλιγμένο σε μια σακούλα και πεταμένο σε μια χωματερή δίπλα στον δρόμο.

Ο σκύλος πήρε τη σακούλα με το μωρό και την πήγε στο σπίτι του ιδιοκτήτη του. Η ανιψιά του άκουσε τον σκύλο να γαυγίζει και κατέβηκε στην αυλή να δει τι συμβαίνει. Όταν αντίκρισε το μωρό στη σακούλα δεν πίστευε στα μάτια της.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου μετέφερε αμέσως το νεογέννητο κοριτσάκι στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τους γιατρούς το μωρό είχε γεννηθεί πρόωρα, στους επτά μήνες.

Στις 3 Ιουνίου ο Πούι έλαβε τιμητικό μετάλλιο και κολάρο από τον Ερυθρό Σταυρό της συνοικίας Tha Rua για την ηρωική του πράξη, ενώ ο ιδιοκτήτης του ανταμείφθηκε με 300 δολάρια.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για να εντοπίσει τη μητέρα του μωρού, που εκτιμάται ότι είναι μια ανήλικη κοπέλα που εργάζεται σε εργοστάσιο της περιοχής. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου πάντως δήλωσε ότι θα ήθελε να υιοθετήσει το παιδί.
 

3 σχόλια:

  1. Άλλη μία ιστορία που με κάνει να αισθάνομαι σπουδαία που πάντα έχω σκυλιά και τα αγαπώ σαν οικογένεια!

    http://princess-airis.blogspot.gr/2012/11/blog-post_12.html μια ιστορία που δημοσίευσα παλιά...αν θες να τη δεις και να την έχεις στο μπλογκ σου! Μιας και κρατάς όλες τις σχετικές ιστορίες!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. What a wonderful, touching story!!!! Thanks for sharing it! Animals are amazing!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσα μπορούμε να μάθουμε από τα ζώα!!! Να είναι καλά και το μωράκι και το υπέροχο σκυλάκι!!! Φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή