Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Πασχαλινά Φιλοζωικά Μπαζάρ για να προμηθευτείτε τα δώρα σας, να βοηθήσετε τους τετράποδους φίλους μας και να περάσετε όμορφα!!!


 Σας περιμενουμε ολους την Τεταρτη 24 Απριλιου μπροστα στο Δημαρχειο Αλεξ/πολης για να αγορασετε απο το Πασχαλινο μπαζαρ μας τα διαφορα δωρακια σας για τα αγαπημενα σας προσωπα και να μας ενισχυσετε.

Από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 2:00 μ.μ. το Φιλοζωικο Σωματειο Κιβωτος Αλεξανδρουπολη θα ειναι εκει και θα σας περιμένει!
                                                             .................................


 Τη Παρασκευή, 26 και το Σάββατο, 27 Απριλίου 2013, στην οδό Κολοκοτρώνη 3-5 (πρώην Η&Μ), στο κέντρο της Αθήνας (στον ημιώροφο), θα είμαστε μαζί με την ομάδα του Blue Market, που προβάλλει και προωθεί τον κάθε Έλληνα, που ξεχωρίζει με τις καινοτόμες ιδέες του.

Από το πρωί, στις 11.00΄, κι ως τη νύχτα, στις 23.00΄, και τις 2 μέρες, θα έχετε την ευκαιρία να μας γνωρίσετε, να μας ενθαρρύνετε και να προμηθευτείτε πασχαλινά μικροδωράκια.
 
Την Παρασκευή μπορείτε να "πεταχτείτε" μετά από την όποια σας δουλειά, έχει εύκολη πρόσβαση με πολλά μέσα συγκοινωνίας.. Το Σάββατο μπορείτε να συνδυάσετε μια βόλτα στο κέντρο της πόλης μαζί με ψώνια για βαφτιστήρια ή φίλους.

 
Τί πιο ανθρώπινο αλλά και φιλοζωικό από ένα χειροποίητο δωράκι, που χαρίζει χαμόγελο κι ελπίδα ταυτόχρονα σε άνεργους συνανθρώπους μας κι αδέσποτα ζωάκια ;;

 
Λαμπάδες, κοσμήματα με ζωάκια, μπρελόκ και ταυτότητες για τους "φίλους" σας…., όλα μοναδικά χειροποίητα από «αφανείς» καλλιτέχνες-υποστηρικτές, με σκοπό να ενισχυθούν τα άτομα των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, που φροντίζουν και φιλοξενούν τα αδέσποτα ζωάκια μας…

 
Το επιτοίχιο ημερολόγιο 2013, αφιερωμένο στη μοναδική σχέση ανθρώπου και υιοθετημένου ζώου, καθώς και τα ενημερωτικά μας φυλλάδια, ο κουμπαράς και η διάθεση μας να σας κάνουμε κοινωνούς και συμμέτοχους των προσπαθειών μας…..για ένα ολόκληρο διήμερο θα είναι όλα «εκτεθειμένα» στις καλές σας προθέσεις.

Ας δώσουμε στη δύναμη των πολλών την αξία που της αρμόζει.

Οι «Φίλοι Ζώων & ανθρώπων» σας ευχαριστούν για την όποια ενεργή συμμετοχή σας. Με όποιο τρόπο κι αν διαλέξετε να βρεθείτε στο πλάι μας, θα είναι χαρά και τιμή μας να είμαστε συνοδοιπόροι στο δύσκολο ταξίδι της σωτηρίας συνανθρώπων αλλά κι αδέσποτων τετράποδων ψυχών.

Ραντεβού στην «καρδιά της Αθήνας»!! Ελάτε «με την καρδιά σας»!

 
Σας περιμένουμε
                                                                  ........................

 Το Φιλοζωικο Σωματειο Κερατεας Προκρις σας προσκαλει στο Διημερο Σαββατοκυριακο BAZZAR στις 27 και 28 Απριλιου 2013 στο Πολιτιστικο Παρκο (χρυσαλιδα) 10 πμ με 4μμ (πληρ. 6974521052).

Μετα από πολύ σκεψη αποφασισαμε ότι ο χωρος που θελαμε να διαλεξουμε επρεπε να είναι ξεχωριστος για εσας τους ξεχωριστους μας φιλους. Ένα σημειο συναντησης που τα παιδια σας να μπορουν να διασκεδασουν χωρις φοβο σε ένα χωρο ελεγχομενο με παιδαγωγους μαθαινοντας τα μυστικα της φυσης, κανοντας κατασκευες και γνωριμια με ζωακια που δεν εχουν δει ποτε από κοντα.
 

Οι μεγαλοι μπορουν να απολαυσουν το Πολιτιστικο παρκο παρεα με τα παιδια τους, να συμμετεχουν σε δραστηριοτητες η να χαλαρωσουν πινοντας το καφε τους.

Διαλεξαμε το χωρο αυτό γιατι ολοι μπορουμε να φερουμε τα σκυλακια μας να χαρουν κι αυτά τη φυση. Επιτρεπεται, αρκει να ειμαστε προσεχτικοι!


Ενας τοπος συναντησης να δουμε και εμεις τα μικρους μας φιλους που υιοθετηθηκαν από το σωματειο μας. 


Στην Εκθεση μας (ΒΑΖΑΑR) θα βρειτε:


Mεγαλο αριθμο χειροποιητων λαμπαδων για μικρους και μεγαλους.
100 βιβλια καινουρια από ελληνες και ξενους συγγραφεις.
Πασχαλινα αντικειμενα για το σπιτι η για δωρα για τους φιλους σας.
Μπρελοκ και κορνιζες
Αξεσουαρ και λιχουδιες για τους μικρους σας κατοικιδιους φιλους.
Dvd’s παιδικα.
Βιβλια μεταχειρισμενα.
Γλαστρες με ομορφα φυτα από φυτωρια της περιοχης μας.
(Η Πρωτομαγια πλησιαζει)

Οι τιμες μας θα είναι πολύ προσιτες.

Αν καποιος θελει να προσφερει αντικειμενα προς πωληση είναι ευπροσδεκτα.

Το Σαββατο 27 Απριλιου και Κυριακη 28 Απριλιου οι μικροι μας φιλοι θα μπορεσουν να ζωγραφισουν πασχαλινες ζωγραφιες τις οποιες θα κρεμασουμε στο περιπτερο μας και η καλυτερη θα βραβευθει με ένα μικρο δωρο.

Θα μπορεσετε να δειτε αλμπουμ με φωτογραφιες αδεσποτων ζωων που υιοθετηθηκαν και ζωων που είναι προς υιοθετηση.


Αν καποιος θελει να υιοθετηθει καποιο ζωακι που εχει βρει αδεσποτακι μπορει να το φερει στο πολιτιστικο παρκο, η αν καποιο σωματειο θελει να είναι παρον με καποιο ζωακι προς υιοθετηση μπορει να επικοιν.μαζι μας.

Τη Κυριακη 28 Απριλιου θα είναι κοντα μας από τις 12 το μεσημερι ο συγγραφεας και φιλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ
(Τα πιο γνωστα του βιβλια <<η μυρωδια σου στα σεντονια μου>>,
<<κρατας μυστικο>>. <<Μα, το ψαρι είναι φρουτο>>) κι αλλα πολλα, από την Ανεμος Εκδοτικη.

Επισης κοντα μας τη Κυριακη μετα τις 12 για μια ωρα θα ειναι η φιλη και μελος ΣΟΦΙΑ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ εκπαιδευτρια σκυλων και ιδιοκτητρια πανσιον φιλοξενιας ζωων για συμβουλες εκπαιδευσης των μικρων σας κατοικιδιων φιλων. Οποιοι εχετε μαζι σας τους μικρους σας φιλους θα σας δειξει και στη πραξη.

Την προσπαθεια μας αυτή θα στηριξει με τη παρουσια της η Αντιδημαρχος Λαυρεωτικης κ. Ιουλια Πιτσικαλη υπευθυνη Αδεσποτων.

Το διημερο 27 και 28 Απριλιου θα υπαρξει λαχειοφορος αγορα με ομορφα δωρα. Μεταξυ των δωρων θα υπαρχουν:


2 επισκεψεις για 2 διαφορετικα ατομα με κλινικη εξεταση και ετησιο εμβολιασμο σκυλου η γατας από τον κτηνιατρο κ. Δημητρη Παπαγεωργιου.
2 κουρεματα για 2 διαφορετικα ατομα από τη κομμωτρια κ. Κατερινα Βασιλειου.

Ελατε να κερασουμε καραμελες τους μικρους φιλους μας γλυκα η κουλουρακια τους μεγαλυτερους και σκυλισια μπισκοτακια τους πιστους σας φιλους.

Η εισοδος του Πολιτιστικου Παρκου καθως και οι περιηγηση του από μικρους και μεγαλους θα είναι ελευθερη μονο για τα ατομα που θα ερθουν για το Bazaar του φιλοζωικου μας σωματειου και θα πρεπει στην εισοδο να το αναφερουν αλλιως θα επιβαρυνθουν την τιμη της εισοδου χωρις λογο.

Για να ερθει καποιος στο Πολιτιστικο Παρκο ( χρυσαλιδα) για το bazaar μας η διαδρομη είναι η εξης:

Μόλις 40΄ από το κέντρο της ΑΘΗΝΑΣ και είναι πολύ εύκολο να το βρείτε! Θα ακολουθήσετε την Αττική Οδό, με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο. Δεν βγαίνετε σε καμιά έξοδο. Στο τέλος της Αττικής οδού, συνεχίζετε απλά ευθεία για 16χλμ στον κεντρικό δρόμο που ανοίγεται μπροστά σας. Στο 16ο χλμ ακριβώς στα δεξιά σας, βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 6974521052

 
Μικρους και μεγαλους σας περιμενουμε το σαββατοκυριακο 27 κ' 28 Απριλιου να περασουμε ομορφα σε ένα ονειρικο μερος. Μπορειτε να κανετε πικ-νικ στο χωρο με την οικογενεια σας. Περιμενουμε ειδικα τους κατοικους της δικης μας πολης καθως και των γυρω περιοχων.
 

Το σωματειο μας ζηταει από την ηγεσια αυτου του τοπου να είναι εκει αυτές τις μερες και να στηριξει τις προσπαθιες του σωματειου καθως και των κατοικων της πολης αυτης. Τα αδεσποτα ζωακια της περιοχης μας περιμενουν ολους εσας να τα στηριξετε με την αγορα των ειδων μας και με τη παρουσια σας.

Τα εσοδα θα δοθούν για τη θεραπεια, στειρωση, αγορα φαρμακων, εμβολιων, Και ειδικα για τη σιτιση των αδεσποτων της Κερατεας του δημου Λαυρεωτικης. 


Καθε λαμπαδα και μια διασωση αδεσποτης ψυχης....Μια πραξη αγαπης και σεβασμου, σέ όλα τά Πλασματα του ΘΕΟΥ!

ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. 


ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.
                                                                   ...................

 Φέτος ο Ζωοφιλικός Σύλλογος Ελευσίνας, συμμετέχει στο πασχαλινό μπαζάρ που διοργανώνετε στον χώρο του κινηματογράφου του Nixon. Θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε τα πασχαλινά σας δώρα μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χειροποίητων προιόντων για τους δίποδους και τετράποδους φίλους μας:


Λαμπάδες, διακοσμητικά αντικείμενα, σαπούνια, σπιτικές σκυλολιχουδιές, αξεσουάρ, delicatessen, όλα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι.

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 28 Απριλίου, για να περάσουμε μια όμορφη μέρα και να εξασφαλίσουμε τροφή και φάρμακα για τα ζωάκια του καταφυγίου μας, αγοράζοντας ξεχωριστά δώρα για τους αγαπημένους μας.

Θα μας βρείτε ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ 61Β, ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ
                                                                              ...........
(Αναδημοσίευση από : "DogWorld" )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου