Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

Τα 140 σκυλιά του καταφυγίου Λαυρίου μένουν χωρίς τροφή με απόφαση της Δημοτικής Αρχής!


Όπως μας ενημέρωσε η Άννα Γερολύμπου, υπεύθυνη του καταφυγίου Λαυρίου, με απόφαση της Δημοτικής Αρχής τα 140 σκυλιά του καταφυγίου μένουν χωρίς τροφές!


Συγκεκριμένα, από την Πέμπτη 18/4/13 σταμάτησε η παροχή της ξηράς τροφής για τη σίτιση των σκυλιών του καταφυγίου!

Η Άννα Γερολύμπου αναφέρει:


'' Οι υπεύθυνοι της Δημοτικής Αρχής δεν μπήκαν καν στο κόπο να μας ενημερώσουν για τη διακοπή της σίτισης κι από χθες δεν απαντούν καν στα τηλεφωνήματά μας! Γνωρίζουν πως δεν έχουμε καμία δυνατότητα να καλύψουμε οικονομικά τα εξήντα κιλά ξηράς τροφής που χρειαζόμαστε καθημερινά για τη στοιχειώδη σίτιση τους!
 

Kαι έτσι απλά και αδιάφορα καταδικάζουν στο μαρτύριο της πείνας ζώα εγκλεισμένα και ανυπεράσπιστα για τα οποία είναι οι καθ΄υλην αρμόδιοι και υπεύθυνοι! Παραβιάζοντας όχι μόνο τους νόμους αλλά και κάθε ιδέα ανθρωπιάς, αυτοσεβασμού και σεβασμού του δικαιώματος κάθε ανήμπορου πλάσματος στη τροφή!
 

Είμαστε απελπισμένοι! Ζητάμε την άμεση βοήθεια όλων σας μέχρι να κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες με την περιφέρεια και τα αρμόδια υπουργεία. Και η πιο μικρή βοήθεια σε τροφές μας είναι πολύτιμη! ''


Εμείς θέλουμε να πούμε πως είναι ντροπή και απαράδεκτο στην εποχή μας να γίνονται τέτοιες εκκλήσεις από ένα Δημοτικό Καταφύγιο Αδέσποτων ! Τα ζώα του καταφυγίου κινδυνεύουν να υποστούν το μαρτύριο της πείνας, γιατί οι αρμόδιοι είναι αδιάφοροι και ανεύθυνοι. 

Παρακαλούμε όποιος επιθυμεί να βοηθήσει να επικοινωνήσει με την Άννα Γερολύμπου στο 694 779 6263

Πηγή: dogw0rld.blogspot.gr

3 σχόλια:

  1. Μάλιστα... Αυτό είναι παιδεία... Όχι μόνο να κόβεις τα απολύτως απαραίτητα χωρίς καμιά προειδοποίηση, αλλά να εξαφανίζεσαι κιόλας. Εύγε στη δημοτική αρχή της περιοχής. Και δεν το συνεχίζω, γιατί πρέπει να παραμείνω ψύχραιμη και κόσμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eλπίζω πως δεν θα ανακαλύψουν τον τρόπο θανάτωσης με θαλάμους αερίων που έχουν στην Αμερική... αν και τους βρίσκω πολύ προχωρημένους... θάνατος δια ασιτίας!!
    Η Δημοτική Αρχή είναι αυτή που ψηφίσαμε ο καθένας για τον τόπο του ?

    Ας τους σταματήσει κάποιος επιτέλους!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή