Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Η χαμογελαστή μας Εύα..


Η χαμογελαστή μας Εύα , ήρθε κοντά μας πριν τρεις μήνες σε πολύ άσχημη κατάσταση , με χαμηλό αιματοκρίτη και σπασμένο πόδι. Δε γνωρίζουμε πόσο καιρό ήταν έτσι και πως κατάφερε να επιβιώσει , για αρκετό καιρό όμως προσπαθούσαμε με
καλό φαγητό και φαρμακευτική αγωγή να την επαναφέρουμε από το στάδιο της κόπωσης και της
εξάντλησης . Η Εύα όμως σήμερα χειρουργείται και θα γίνει ακρωτηριασμός στο πίσω πόδι της, διότι αυτό που της συνέβη δεν ήταν ένα απλό κάταγμα αλλά το σύμπτωμα ενός οστεοσαρκώματος που τη βασανίζει και τη πονάει πολύ. Ο μόνος τρόπος για να της σώσουμε τη ζωή είναι να υποστεί τον ακρωτηριασμό. Ενα πολύ δύσκολο και επίπονο χειρουργείο.
Η Εύα μας είναι 7 χρονών και θέλει να ζήσει ..είναι ένα καλόβολο , συνεργάσιμο και αγαπησιάρικο ζωάκι που έχει υποστεί πολλά.
Θέλουμε να της δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρεία. Μια ευκαιρεία μακριά από το καταφύγιο , σε ένα σπιτικό σε μια οικογένεια που θα της δώσει όλα αυτά που έχει στερηθεί μέχρι τώρα .
Η χαμογελαστή μας Εύα ζητάει μια ζεστή αγκαλιά φιλοξενίας , είτε προσωρινή είτε μόνιμη για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να προσαρμοστεί πιο ομαλά
στα νέα δεδομένα της ζωής της.
Μη δείτε την Εύα σαν ένα ανάπηρο ζωάκι , διότι ναι μεν θα έχει τρία ποδαράκια αλλά θα μπορεί να κινείται και να τρέχει πολύ πιο άνετα απ 'ότι τώρα που έχει φοβερούς πόνους. 
Βοηθήστε την Εύα να κρατήσει το χαμόγελό της , της αξίζει.
Όποιος θέλει να φιλοξενήσει για λίγο την Εύα μας , μέχρι να επανέλθει ή να μας βοηθήσει να καλύψουμε τις ιατροφαρμακευτικές ανάγκες , ας επικοινωνήσει μαζί μας στο contact@zse.gr
τηλ . 6941594475 , 6945951238, 6942830897 ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 19.00-21.00
ΖΩΟΦΙΛΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
αρ.πρωτ. 5637/03

3 σχόλια:

  1. Αχ ψυχουλα μου.Πολλες φορες τα βαζω με το Θεο που δεν μ'εκανε πλουσια κι ολο αναρωτιεμαι,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ.ΓΙΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oh my God, the poor girl... I so wish and pray she will find the loving Home she so much deserves!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ βρε καημενούλα!Να μην κερδίσω ρε *&^%$# κάνα τζόκερ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή