Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Ο Πηδηχτούλης! Ένας αστείρωτος, στρεσαρισμένος σκύλος που … δεν σταματά μπροστά σε τίποτα!
















Φίλοι μας γεια σας! 
Η  Animal Action πανελλαδική φιλοζωική οργάνωση που λειτουργεί με γραφεία στην Αθήνα και στο Λονδίνο, λανσάρησε ένα νέο ενημερωτικό βίντεο σχετικά με τη στείρωση των ιδιόκτητων ζώων. Θεώρησε ότι μια χιουμοριστική προσέγγιση του θέματος θα προωθούσε καλύτερα αυτό που ξέρουμε όλοι μας: ότι τα αδέσποτα προέρχονται κυρίως από τα ιδιόκτητα - εγκαταλελειμμένα ή μη - αστείρωτα ζώα. Έτσι δημιούργησαν τον Πηδηχτούλη, έναν αστείρωτο, στρεσαρισμένο σκύλο που … δεν σταματά μπροστά σε τίποτα! 
Δείτε το σχετικό βιντεάκι εδώ :
..........................................................................................................................
http://www.youtube.com/watch?v=q_btLDSb_DA&feature=plcp
........................................................................................................................
Θα χαρούμε πολύ αν υποστηρίξετε αυτήν την εκστρατεία ενημέρωσης διαδίδοντάς το στους φίλους και συνεργάτες σας καθώς και αναρτώντας το στην ιστοσελίδα/faceboook σας! 
Ευχαριστούμε!

2 σχόλια:

  1. Τοβαλε η κορη μου στο facebook.Μ'αρεσει πολυ που το ΕΣΡ τοχει απαγορεψει σαν ακαταλληλο για προβολη.Ολη νυχτα που διαφημιζουν πορνογραμμες,δεν τους νοιαζει!Πολιτισμος σου λενε μετα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Facebook δεν έχω, αλλά θα μπει στην επόμενη ανάρτησή μου στο blog μου! Μεγάλο θέμα η στείρωση... Γλυτώνει τα ζώα από πολλά.
    Καλό μεσημέρι και καλή εβδομάδα κορίτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή