Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Ανοιξιάτικο παζάρι από το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων στο Σύνταγμα!

Το ανοιξιάτικο παζάρι τους ετοιμάζουν οι εθελοντές του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων για το διήμερο 5-6 Απριλίου.
Ακολουθεί η πρόσκληση:
 

Φέτος αποφασίσαμε να γράψουμε εμείς, τα ΚΑΖόσκυλα, δια χειρός του παππού Χρήστου που και γέρος είναι και σοφός αν και τετράποδος, την πρόσκληση για το Πασχαλινό Μπαζάρ που θα κάνει το σπίτι μας. Οι άνθρωποι το ξέρουν σαν Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων και το Μπαζάρ μας θα γίνει στις 5 και 6 Απριλίου στο ίδιο μέρος το γνωστό, Φιλελλήνων 26, στο Σύνταγμα.


Οι θείες μας (τρελές είναι αλλά τέλος πάντων) είναι σε πανικό αυτές τις μέρες, μαγειρεύουν, κατασκευάζουν, μαζεύουν από σπίτια πράγματα για το Γιουσουρούμ και το αλλοπαρμένο, ο Ράστυ, αναρωτιόταν πώς θα μας βοηθήσει το Μπαζάρ αφού ούτε οι λαμπάδες ούτε τα μπλουζάκια ούτε τα Πασχαλινά διακοσμητικά τρώγονται...

Φέτος είπαμε να κάνουμε γι αυτό το Σαββατοκύριακο και μία εκεχειρία στους γατοσκυλοκαυγάδες και να προσκαλέσουμε τις "Γάτες του Φλοίσβου". Κι αυτές μια πίκρα είναι, και οι δικές τους θείες προσπαθούν να σώζουν και να στειρώνουν κι όλα αυτά στοιχίζουν χρήματα που δεν έχει κανείς. Και θα έρθουν κι άλλοι φίλοι που φτιάχνουν πρωτότυπες χειροτεχνίες και κατασκευές να μας πλαισιώσουν (αυτό το "πλαισιώσουν" επέμενε ο ωραιόπληκτος Νιούμαν, να το βάλουμε).

~~~~~~~~~~~~
Πρόσκληση ανοικτή λοιπόν από τα αδεσποτάκια του ΚΑΖ για τις 5 και 6 Απριλίου. Και για όσους δεν έρθουν, δεν έχει ούτε σαλιωμένα φιλιά ούτε ουρές στην πρίζα.

Χρήστος και λοιπά ΚΑΖόσκυλα.
5 & 6 Απριλίου 2014

Ώρες : 10.00πμ - 20.00μμ

Φιλελλήνων 26, Σύνταγμα (απέναντι από την Αγγλικανική Εκκλησία)

On the 5th & 6th of April we will be expecting to see you at our Spring - Eastern Bazaar, which will be held at Filellinon 26, Syntagma.

Hours: 10.00am - 20.00pm

Be there! Together, as always, we can make the difference!  

 ~~~~~~~~~~~~ 

ΠΗΓΗ: "Pet Friends"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου