Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Θεσσαλονίκη: Θα ευθανατώσουν το αδέσποτο που ο παππούς χτύπησε με μαγκούρα!

Στους Αμπελόκηπους εδώ και 7 ολόκληρα χρόνια ζει παρέα με άλλα δυο ο σκύλος με όνομα Αρκούδος. 'Οπως αναφέρει η Φιλοζωική Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης ''Αδέσποτη Ματιά'', 7 χρόνια μεγαλώνει αρμονικά χωρίς ποτέ να ενοχλεί. Είναι εμβολιασμένος, στειρωμένος και προσεγμένος από τα μέλη της φιλοζωικής.

Ξαφνικά η παρουσία του ενόχλησε έναν παππού και άρχισε να τον χτυπάει με την μαγκούρα όπου τον έβλεπε χωρίς λόγο. Το σκυλί, όπως θα έκανε κάθε ον, αποφάσισε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, χωρίς ωστόσο να τον πειράξει.. Το ξύλο είναι κάτι που δεν το αντέχει κανείς!

Το αποτέλεσμα ήταν ο αδέσποτος Αρκούδος να κριθεί επικίνδυνος! Ένα σκυλί που ζούσε 7 χρόνια αρμονικά στο δρόμο με τους περαστικούς και τους μόνιμους κατοίκους, κινδυνεύει για έναν ανεγκέφαλο παππού!

Αποφάσισαν λοιπόν να τον μαζέψουν και να τον κλείσουν σε ένα κλουβί με την ετικέτα του επιθετικού. Μετά από πολύ ώριμη σκέψη αποφάσισαν να του κάνουν ευθανασία!!

Η εύκολη λύση δηλαδή που εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους..

Η Φιλοζωική παλεύει με νύχια και με δόντια για να μην εφαρμοστεί η απόφαση και απευθύνει δημόσια έκκληση φιλοξενίας προκειμένου να σωθεί!

Ας ανοίξει κάποιος την αυλή του, πριν ο Αρκούδος χαθεί άδικα.

Επικοινωνία στο 6944129062 Ρίτσα

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Αναδημοσίευση "DogWorld"

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!! Η ιστορία αυτή είχε αίσιο τέλος! Βρέθηκε υιοθεσία στην Αριδαία, μπράβο στην κ. Άννα που άνοιξε το σπίτι της και κυρίως την καρδιά της στον Αρκούδο! 

2 σχόλια:

  1. Μακάρι να βρεθεί κάποιος για τον Αρκούδο!
    Για τα υπόλοιπα τι να σχολιάσω? Δε βρίσκω λόγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άγιες μέρες έρχονται ! Κρίμα να μη έχω χώρο για να το πάρω. Ήθελα να ήξερα ο …καλός παππούς τιμωρήθηκε για την απρεπή στάση του ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή