Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Αυτό το Σαββατοκύριακο, Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Stray.gr και παράλληλες εκδηλώσε‏ις

 
Τα μέλη και οι εθελοντές του Stray.Gr σας προσκαλούμε στο 10ο  Χριστουγεννιάτικο Bazaar του σωματείου μας που θα γίνει στις 14 & 15 Δεκεμβρίου 2013
από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, 

στο Thission Lofts, Πειραιώς 123, Αθήνα. (metro: Κεραμεικός)
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και αυτή τη χρονιά θα βάλουμε τα δυνατά μας να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τα αδέσποτα, αλλά και να συγκεντρώσουμε τους απαραίτητους πόρους για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις αυξανόμενες ανάγκες των τετράποδων φίλων μας.
Ελάτε να γνωριστούμε, να ενημερωθείτε για τις δράσεις μας και να ψωνίσετε υπέροχα είδη σε πολύ χαμηλές τιμές.
Στο Bazaar μας θα βρείτε, ρούχα, είδη σπιτιού, διακοσμητικά, βιβλία, cd & dvd, αξεσουάρ, κοσμήματα, καλλυντικά, παιχνίδια, είδη pet, χριστουγεννιάτικα στολίδια, λιχουδιές για δίποδους και τετράποδους, και φυσικά όλα τα αναμνηστικά προϊόντα του σωματείου μας.
Κατόπιν της περσινής επιτυχίας, η εκδήλωση θα πλαισιωθεί και φέτος από εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά και μεγάλους, παρουσιάσεις από κτηνιάτρους και εκπαιδευτές ζώων, επιδείξεις από ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και άλλα διαδραστικά προγράμματα.
Το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar μας αποτελεί την κύρια πηγή εσόδων για το Σωματείο, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο του περιθάλποντας αδέσποτα ζώα σε όλες τις περιοχές της Αττικής και προωθώντας την υιοθεσία τους.

Ελπίζουμε να σας έχουμε όλες και όλους μαζί μας για μια ακόμη χρονιά..


 Πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου