Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Έρχεται το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Stray.gr

Τα μέλη και οι εθελοντές του Stray.Gr σας προσκαλούμε στο 10ο  Χριστουγεννιάτικο Bazaar του σωματείου μας που θα γίνει στις 14 & 15 Δεκεμβρίου 2013, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Thission Lofts, Πειραιώς 123, Αθήνα. (metro: Κεραμεικός)



Όπως κάθε χρόνο, έτσι και αυτή τη χρονιά θα βάλουμε τα δυνατά μας να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τα αδέσποτα, αλλά και να συγκεντρώσουμε τους απαραίτητους πόρους για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις αυξανόμενες ανάγκες των τετράποδων φίλων μας.
Ελάτε να γνωριστούμε, να ενημερωθείτε για τις δράσεις μας και να ψωνίσετε υπέροχα είδη σε πολύ χαμηλές τιμές.
 

Στο Bazaar μας θα βρείτε, ρούχα, είδη σπιτιού, διακοσμητικά, βιβλία, cd & dvd, αξεσουάρ, κοσμήματα, καλλυντικά, παιχνίδια, είδη pet, χριστουγεννιάτικα στολίδια, λιχουδιές για δίποδους και τετράποδους, και φυσικά όλα τα αναμνηστικά προϊόντα του σωματείου μας.
Κατόπιν της περσινής επιτυχίας, η εκδήλωση θα πλαισιωθεί και φέτος από εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά και μεγάλους, παρουσιάσεις από κτηνιάτρους και εκπαιδευτές ζώων, επιδείξεις από ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και άλλα διαδραστικά προγράμματα. Αναλυτικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων θα αναρτήσουμε στις επόμενες μέρες.
Το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar μας αποτελεί την κύρια πηγή εσόδων για το Σωματείο, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο του περιθάλποντας αδέσποτα ζώα σε όλες τις περιοχές της Αττικής και προωθώντας την υιοθεσία τους.
Ελπίζουμε να σας έχουμε όλες και όλους μαζί μας για μια ακόμη χρονιά..

Τα άχρηστα πράματα που έχεις στο σπίτι, στη ντουλάπα, στην αποθήκη, τα βιβλία που διάβασες, τα ρούχα που βαρέθηκες, τα διακοσμητικά που δε χωράνε πια στα ράφια ακόμα και η ηλεκτρική συσκευή που αντικατέστησες με νέας τεχνολογίας, μην τα πετάξεις, μπορούν να φανούν χρήσιμα και να βοηθήσεις με τον τρόπο σου τα αδέσποτα ζώα, χαρίζοντας τα με σκοπό να πουληθούν σε συμβολικές τιμές στο bazaar μας.


 
 •Βιβλία,λευκώματα,παραμύθια 
• Ρούχα και παπούτσια (σε καλή κατάσταση και καθαρά παρακαλούμε)
• Αξεσουάρ μόδας, τσάντες, τσαντάκια, ζώνες, εσάρπες κλπ
• Κοσμήματα, ρολόγια, φο μπιζού,
• CD, DVD, παιχνίδια για κονσόλες (όχι αυτά που ήταν δωρεάν με την εφημερίδα, δε μπορούμε να τα πουλήσουμε )
• Κάθε είδους παιχνίδια και παιδικά ρούχα ή αξεσουάρ, μιας και το παιδάκι σας μεγάλωσε πια
• Ηλεκτρονικές συσκευές (αξεσουάρ & περιφερειακά Η/Υ, κονσόλες κλπ)
• Ηλεκτρικές συσκευές και μικροσυσκευές κουζίνας
• Μικροέπιπλα, αξεσουάρ και διακοσμητικά είδη σπιτιού, είδη κουζίνας, γραφείου
• Είδη Pet
• Χειροτεχνήματα
• Οτιδήποτε άλλο εκτιμάς πως μπορεί να πωληθεί και δεν το χρειάζεσαι
Αν θέλετε να μας δώσετε είδη για το Χριστουγεννιάτικο Bazaar μας, επικοινωνήστε με το 6932 443846 ή στείλε mail στο bazaar@stray.gr


Κάνε like στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.facebook.com/pages/%CE%9A%CF%84%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%9F%CE%95/703463159665592

3 σχόλια:

  1. Μακάρι να ήμουν κοντά, σας να σας βοηθούσα, πάω να κάνω λάικ στο σύνδεσμο που γράφετε! Σας εύχομαι καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλοι μας χίλια μπράβο για τη στήριξη!!!! Να'στε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή