Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013

Φιλοζωικές εκδηλώσεις Καλοκαιριού

  18-19/07: Καλοκαιρινό Bazaar από τον Ζωοφιλικό Σύλλογο Ελευσίνας και τα Φαντάσματα του Ασπροπύργου 


Ο Ζωοφιλικός Σύλλογος Ελευσίνας (Ομάδα Διαχείρισης Καταφυγίου) και τα Φαντάσματα του Ασπροπύργου σας προσκαλούν στο "Summer Second Hand Bazaar". Σκοπός να συγκεντρωθούν χρήματα για τροφές, φάρμακα και αποπληρωμή των χρεών! 

Βιβλία, κοσμήματα, αξεσουάρ, ρούχα, αρωματικά σαπούνια, κεριά και είδη για τα κατοικίδια σας σε εκπληκτικές τιμές. Όλα τα κέρδη θα διατεθούν για τη φροντίδα των αδέσποτων.

ΠΟΤΕ: Πέμπτη και Παρασκευή (18-19 Ιουλίου)

ΠΟΥ: ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 14, ΨΥΡΡΗ

ΩΡΕΣ: 16:00-22:30

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε και από κοντά!!

~~~~~~~~~~~~~

18/7: Πάρτυ Γενεθλίων από τους Αδέσποτους Εθελοντές Λάρισας

Ελάτε να γιορτάσετε μαζί μας τα πρώτα μας γενέθλια. Με την αφορμή αυτή οργανώνουμε και την 2η ανοιχτή συγκέντρωση των Αδέσποτων Εθελοντών Λάρισας για παλιά και νέα μέλη. Τα τακτικά μέλη θα έχουν συνάντηση για απολογισμό του έργου του Σωματείου και θα ακολουθήσουν εγγραφές νέων μελών. 

Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά, να ενημερωθείτε για την δράση μας και γιατί όχι να συμμετέχετε κι εσείς με τον τρόπο σας.

Αυτή την Πέμπτη 18 Ιουλίου και ώρα 21:00 στο "Καφενείον η Γη" στο Φρούριο Λάρισας.

~~~~~~~~~~~~~~~~~

19/7: Φιλοζωικό Beach Party από τα Αδεσποτάκια Γέρακα και τους Εθελοντές Λαυρεωτικής


 Το καλοκαίρι για όλους σημαίνει διασκέδαση, μπανακι και ευχάριστη διάθεση. Για τα αδεσποτακια μας είναι η πιο δύσκολη εποχή του χρόνου. Είναι η καλύτερη στιγμη να σταθούμε δίπλα τους και δίπλα στους ανθρώπους που δίνουν τα πάντα για να τα προστατέψουν... 
Την Παρασκευή στις 19 Ιουλίου τα Αδεσποτάκια Γέρακα και οι Εθελοντές Λαυρεωτικής θα σας περιμένουμε όλους σε εναν υπέροχο καλοκαιρινό χώρο για να περάσουμε όμορφα και να βοηθήσουμε με αυτόν τον τροπο αυτούς που τα βοηθούν...
Θα κανουμε μπανακι, θα πιούμε, θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε σε απόσταση αναπνοής απο την αμμουδιά!
 
Καλοκαίρι για μας σημαίνει να είμαστε και τοτε εκει, γιατι η προσφορά και η αγαπη δεν εχουν εποχή!!!!
Σας περιμένουμε όλους στο "Albatross" (Λεωφόρος Αρτέμιδος 112 (Λούτσα) - Λεωφορείο 305 περνάει από Μεσογείων)! 

~~~~~~~~~~~~~~~~

20/7: Καλοκαιρινή εκδήλωση από το σωματείο Ζωόφιλη Δράση

 

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι το σωματείο Ζωόφιλη Δράση διοργανώνει εκδήλωση στο ΜΠΡΑΒΟ στην Αμμουδάρα το Σάββατο 20/7/2013 σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον γύρω από την μεγάλη πισίνα. 

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τις ανάγκες των αδέσποτων ζώων (φάρμακα, τροφές, ιατρικές επισκέψεις κλπ.) Η παρουσία σας θα στηρίξει και θα ενισχύσει την κοινωνική προσφορά του σωματείου μας στην προσπάθεια του να προωθηθούν λύσεις και να βρεθεί διέξοδος στο ζήτημα των αδέσποτων ζώων. 

Στους ήχους της μουσικής η Πόπη Φραγκιαδουλάκη & ο Μανόλης Βερτούδος! Νόστιμα φαγητά και άφθονο κρασί θα γεμίσουν το τραπέζι σας!

Σήμερα, παρόλο που έχουν γίνει άλματα σε θέματα ζωοφιλίας, δεν έχουμε την άνεση να νοιώθουμε υπερήφανοι γι’ αυτά… τα ζώα συνεχίζουν να υποφέρουν, να κακοποιούνται, να εγκαταλείπονται μόνα στους δρόμους.

Υπάρχει ανάγκη στήριξης από όλους μας, η αδιαφορία απέναντι τους είναι εγκληματική. Όλο και περισσότερα περιστατικά συμβαίνουν, όλο και περισσότερα ζώα θέλουν τη βοήθεια μας. 


Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε!!! 


Ελάτε να δώσουμε χέρι βοήθειας… να γίνει καλύτερος ο κόσμος τους… να σβήσουμε τις αδικίες απέναντι τους…


Δεν μπορούν να προστατευτούν μόνα τους γιατί δεν έχουν λόγο… Προσκαλέστε τους φίλους σας και ελάτε να γίνετε εσείς η φωνή τους μέσα στο σπίτι τους την Ζωόφιλη Δράση!!! 


Λαμβάνοντας υπόψη μας τους χαλεπούς καιρούς που περνάμε η τιμή της πρόσκλησης είναι μόνο 15€. 


Αν δεν μπορείτε… αν δεν θέλετε… ενισχύστε τα… και αγοράστε έστω μια πρόσκληση, με 15€ τους κάνουμε ένα εμβόλιο, με 10€ αγοράζουμε μια αμπούλα αποπαρασίτωσης, με 15€ αγοράζουμε ένα τσουβάλι τροφή, αφήστε τον ωχαδερφισμό και δράστε, φροντίστε, συμμετέχετε, βοηθήστε, προσπαθήστε, αγκαλιάστε την ομάδα μας.

Φροντίστε να αγοράσετε τις προσκλήσεις σας σύντομα και να μας ενημερώσετε αν είστε χορτοφάγοι στο τηλ. 6944025146
~~~~~~~~~~~~~

Πηγή: "DogWorld"

1 σχόλιο: