Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ!!!! ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥΣ‏!!!!




 

Καλημέρα σε όλους.
Η προθεσμία παραμονής των 2 σκυλιών που εχασαν τον ιδιοκτητη τους, λήγει στις 30/06. Ειναι άμεση αναγκη να βρεθει φιλοξενια κατα προτιμηση σε σπίτι εστω και με πληρωμη. Εχω εξασφαλίσει μέχρι 100 ευρω μηνιαιως για τα εξοδα των ζώων.
Αν γνωριζετε καποιο εμπιστο άτομο που να φιλοξενει εστω και με πληρωμη ή μια καλη αλλα φθηνη πανσιον, παρακαλω ενημερώστε με ΑΜΕΣΑ.
Επίσης αν υπαρχει καποιος που θελει να βοηθησει στα εξοδα των ζωων μεχρι να βρεθει μια άλλη λυση ας επικοινωνησει μαζι μου.
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΑ ΖΩΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ
Φιλικά
Αννα Ριζοπουλου

Τηλ 6976510568 μετα τις 20.00
..................................................................
*Σημείωση: Για όσους δε γνωρίζουν η υπόθεση έχει ως εξής... 

 Αυτά τα πανέμορφα σκυλιά έμειναν ορφανά, καθότι ο ιδιοκτήτης τους δυστυχώς απεβίωσε πριν ένα μήνα και δεν είχε κανένα συγγενή. Τα έξοδα της κηδείας του καλύφθηκαν από φίλους του. Τα σκυλιά μέχρι τέλος Ιουνίου μπορούν να παραμείνουν στο σπίτι που ενοικίαζε ο αποθανών, αλλά οι φίλοι του δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν περαιτέρω το ενοίκιο.
Η Πόπη και οΤζακ είναι μητέρα και γιος, 
περίπου 6 και 4 ετών αντιστοίχως, ημίαιμα Χάσκι (Husky). Ζητείται επειγόντως κάποιος να τα υιοθετήσει, μαζί ή ξεχωριστά ή κάποιο σωματείο να τα αναλάβει!

 * Παρακαλώ εάν δεν μπορείτε να βοηθήσετε οι ίδιοι, αναρτήστε την αγγελία στο FaceBook, σε κτηνιατρεία και pet shop της περιοχής σας και προωθείστε τη με e-mail. 

Ευχαριστούμε πολύ!

2 σχόλια:

  1. Ανέφερα την περίπτωση σε κάποιον από το Stray.gr και μου είπαν να επικοινωνήσετε μαζί τους στο Info@stray.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή