Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Έρανος για την εγχείρηση κατοικίδιων αρουραίων - Παρακαλώ προωθείστε το!

















Η Σίντνεϊ και η Μίσα είναι δύο ηλικιωμένα κατοικίδια που θα χρειαστούν χειρουργείο, και χρειαζόμαστε μια μικρή ενίσχυση για να τα σώσουμε. 


Η Μίσα εμφάνισε σάρκωμα-μορφή καρκίνου-που στην συνέχεια μολύνθηκε, και αν δεν χειρουργηθεί σύντομα υπάρχει κίνδυνος για την ζωή της. Ο όγκος έχει μια βαθιά πληγή, γεμάτη με πύον, και προς το παρόν παίρνει αντιβίωση για να μην χειροτερέψει η μόλυνση.




Η Σίντνεϊ,  εδώ και μήνες έχει ένα μεγάλο αδένωμα κοντά στα γεννητικά όργανα, και τώρα εμφάνισε άλλα δύο μικρότερα. Και τα δύο ζώα παρ'όλα αυτά είναι σε καλή υγεία ακόμα, έχουν ζωή να ζήσουν, και θα θέλαμε να τα απαλλάξουμε από τα προβλήματα αυτά, ώστε να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους με άνεση-μόνο που δυστυχώς αυτήν την περίοδο λόγω άλλων ξαφνικών εξόδων δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε επέμβαση. Το κόστος για κάθε εγχείρηση και θεραπεία είναι 80 ευρώ, συνολικά δηλαδή 160. 
 
Ίσως σε πολλούς να φαίνεται παράξενο να θέλουμε να δώσουμε αυτά τα χρήματα για αρουραίους, όμως προσωπικά στα τρία χρόνια που τα γνώρισα ως κατοικίδια είδα πως πρόκειται για αξιολάτρευτα  ζώα, ιδιαίτερα έξυπνα-και, ακόμα και στο μικρό διάστημα αυτό, έγιναν ανασπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. 





 Τόσο η Σίντνεϊ όσο και η Μίσα-οι οποίες είναι αχώριστες από μικρές-είναι ζωάκια με τα δικά τους χαρακτηριστικά-η μια άφοβη και εξερευνητική, ερχόταν μαζί μου σε πάρκα, και δεν φοβόταν κανένα ζώο, ούτε γάτες, ούτε σκύλους. Στην μέχρι τώρα ζωή της έχει επισκεπτεί διάφορα μέρη, και ακόμα και τώρα είναι το ίδιο ζωηρή και πανέξυπνη. Η άλλη αντίθετα, απολάμβανε τα χάδια και τον ύπνο στο κρεβάτι-όχι πάρα πολύ διαφορετικά από μια γάτα.
Λόγω της γενικής οικονομικής κατάστασης, δεν θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε άλλα κατοικίδια στο μέλλον-γι'αυτό, καθήκον μας είναι να φροντίσουμε τα ζώα που ήδη έχουμε  ώστε να γεράσουν αξιοπρεπώς-και όταν πεθάνουν, να μην είναι από κάποια αρρώστια που να τις ταλαιπωρήσει άλλο.
Οποιαδήποτε συνεισφορά είναι απείρως σημαντική και θα την εκτιμήσουμε. Μπορεί να μην είναι σκύλοι ή γάτες, αλλά είναι απλώς ζωάκια διαφορετικά, όχι κατώτερα. 
Σας ευχαριστώ πολύ! 
Με εκτίμηση 
"Αμαλία"
Σημείωση:
 Όσοι ενδιαφέρεστε να βοηθήσετε στείλτε e mail στο:  
planitis-gia-olous@hotmail.gr  

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Δυστυχώς το ένα τελικά απεβίωσε... Ενώ εγχειρίστηκε κάτι δεν πήγε καλά με την αναισθητική δόση..
Ευχόμαστε τουλάχιστον το άλλο να σταθεί τυχερό!

1 σχόλιο:

  1. Μια μικρή βοήθεια να δώσουμε όλοι θα μαζευτεί το ποσό δεν είναι μεγάλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή