Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Γεννητούρια!

Γεια σας.Καταρχήν θέλω να σας πω  ότι στον κήπο μας εδώ και έντεκα μήνες έχει έρθει μια γατούλα η οποία μας έχει κατασυγκινησει, όχι από την ομορφιά της μιας και είναι αρκετά ασχημουλα, αλλά από την αγάπη που μας δείχνει.Το όνομα αυτής Παρδάλω και ο λόγος εμφανής! Η Παρδάλω λοιπόν γέννησε εχτές το μεσημέρι τέσσερα πολύ πολύ όμορφα γατάκια, που καθόλου μα καθόλου δεν της μοιάζουν στο χρώμα.Αυτό που μας έκανε όμως εντύπωση είναι ότι τα έχει πεντακάθαρα,τα πλένει συνέχεια και τα φροντίζει με πολλή αγάπη.Παρέα της έχει συνέχεια τον Αραπάκο, παιδί της από την πρώτη της γέννα πριν δέκα μήνες.Ελάτε λοιπόν να σας συστήσω τη γατοοικογένεια:

Η Παρδάλω μας

Η Παρδάλω με τα μικρά της.

 Ο Αραπάκος,  μαύρος και γυαλιστερός σαν έβενος.


 Τέλος, θα πω κάτι που έχω διδαχτεί από τον τρόπο συμπεριφοράς της Παρδάλως: Όταν  βρίζουμε κάποιον λέγοντάς τον ζώο, το μόνο που κάνουμε  είναι να προσβάλλουμε  τα ζώα.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Αναδημοσίευση από τη φίλη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
Σε ευχαριστούμε πολύ! 

12 σχόλια:

  1. Χίλια μπράβο σου Δημιουργία μου! Ο επίλογός σου τα λέει όλα! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και θρεφταράκια τα έχει όχι μόνο πεντακάθαρα...
    έχω και εγώ ίδιο αραπάκο ακριβώς...
    πολύ γλυκιά ανάρτηση!
    καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να σας ζησουν τα γατακια!!ειναι ολα υπεροχα!!πραγματικα δεν ειναι βρισια αυτη...τα ζωα συμπεριφερονται πολυ καλυτερα απο καποιους που υποτιθεται οτι ειναι και πολιτισμενοι..φιλακια Marie!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Παρδαλω είναι πολύ τρυφερή μαμά,αλλά και πολύ χαδιάρα,πράγμα που την κάνει αξιολάτρευτη.Σας ευχαριστώ που μας φιλοξενήσατε στο όμορφο μπλογκ σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αχούούού.....μου θυμίζει τη μία δικά μου Παρδαλούλα!!!Χαίρομαι που η Παρδάλω είναι καλή μανούλα,να ξέρεις αν αισθανθεί απειλή,θα στα κρύβει,χιχι
    Να σας ζήσουν τα πανέμορφα μικρά της,και τώρα 3 μήνες θηλασμό,,,ε,,και θα βρίσκεις από κάποια μέρα και μετά αρκετές ''βόμβες'' στον κήπο. Χαχα
    Και αν έχεις καμιά απορία,εδώ είμαστε..α ο Αράπης μοιάζει με τον Αρκούδο μου-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αλήθεια είναι ότι τις βόμβες τις περιμένω,αλλά πιστεύω να μάθουν όπως η μαμά τους και ο αδελφός τους να πηγαίνουν και εκείνα στην άμμο που τους έχουμε,όσο για το θηλασμό ο Αραπακος θήλαζε πάνω από τρις μήνες αφού στο τέλος δυσανασχετούσε και η Παρδαλω.Στο κήπο έχουμε και τον Ροδόλφο που μας κάνει παρέα εδώ και δυο χρόνια.Έχουμε και άλλη γατούλα τη Ζουζου μέσα στο σπίτι την είχαμε μαζέψει πολύ μικρούλα από τον δρόμο πριν 6 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. What a sweeeeet mommy and such adorable little babies!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Yπέροχα τα γατάκια, και ΔΕΝ είναι ασχημούλα η μαμά, είναι πανέμορφη. Όμως, για δικό τους καλό, σας παρακαλώ στειρώστε τα! Είναι αμαρτία να γεννοβολάνε αδιάκριτα, εκτός του ότι αυτομάτως γίνονται αδέσποτα. Διότι στην τελική, εμείς κάνουμε τα αδέσποτα, δεν γεννιούνται μόνα τους. Οπότε, όποιοι μπορούμε, ας τα στειρώνουμε. Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι όμορφα ζουζούνια είναι αυτά!!!! Ευχομαι να βρούνε γρήγορα σπιτάκι σε ανθρώπους που να τα λατρεύουν!

    Τα ζώα έχουν πολύ περισσοτερο το μητρικό ένστικτο από τους ανθρώπους. Και η σκύλα μου όταν γέννησε με είχε εντυπωσιάσει με το πως θα καθάρισε και πως τα έβαλε να θηλάσουν και πως τα εγλειφε για να ενεργηθούν! Εμείς θέλουμε οδηγίες χρήσεως όταν γεννάμε! Αυτά πως τα ξέρουν??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Such an immensely pretty mother and her wee little babies. I commend your whole blog, my dear, and your passion for animal rights. It is a cause that has always been very near and dear to my own heart, too.

    Thank you deeply for your caring blog comment today,
    ♥ Jessica

    ΑπάντησηΔιαγραφή