Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Νέα ενότητα "Εικόνες Του Δρόμου"

Το περπάτημα είναι η καθημερινή μου γυμναστική! Πάω κι έρχομαι στη δουλειά με τα πόδια κι έτσι έχω την ευκαιρία να βλέπω πολλές όμορφες (ενίοτε και άσχημες) εικόνες. Αλλά ας μείνω στα όμορφα!

Πολλές φορές όταν έχω χρόνο σταματώ και βγάζω φωτογραφίες, ειδικά όταν βλέπω ζωάκια! Είτε αδεσποτάκια, είτε με συνοδό αν μου δώσει την άδειά του. Αυτές τις φωτογραφίες τις ονομάζω «Εικόνες του δρόμου».

Τι θα λέγατε λοιπόν, αν στέλνατε κι εσείς φωτογραφίες  ή ακόμα και βιντεάκια με ζωάκια που κατά καιρούς έχετε τραβήξει, ενώ κάνατε μια όμορφη βόλτα ή πηγαίνατε στη δουλειά σας;  Αυτές οι φωτογραφίες δεν θα έχουν να κάνουν με τα δικά σας κατοικίδια, αλλά με άγνωστα ζώα τα οποία συναντήσατε στο δρόμο σας και σας τράβηξαν την προσοχή. 

Θα ήθελα να γνωρίζετε ότι ΔΕΝ θα έχουν σχέση με το διαγωνισμό φωτογραφίας του Πλανήτης για όλους. Οι φωτογραφίες που θα στείλετε, δεν σημαίνουν αυτόματη συμμετοχή και στο διαγωνισμό.  

Ας ξεκινήσω πρώτη με μια φωτογραφία  από ένα κατάστημα με κουρτινόξυλα, πόμολα και είδη για τζάκια!   Καθημερινά περνάω από μπροστά και βλέπω μια μαυρόασπρη γατούλα, κουλουριασμένη στη βιτρίνα. Σ’ αυτήν  τη φωτογραφία την πέτυχα σε καλή πόζα, μιας και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είχε ανάψει μια διακοσμητική φωτιά και η μικρή βρήκε ευκαιρία να ζεσταθεί! Δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην εικόνα, ακόμα κι αν η μικρή ασπρόμαυρη κυρία, μας έχει γυρισμένα τα οπίσθιά της!  Απολαύστε την!




Θα περιμένω και τις δικές σας φωτογραφίες!

Σας φιλώ

Selcouth

5 σχόλια:

  1. Χά..χά...τα ατιμούτσικα...όλο στα ζεστά θέλουν να κουρνιάζουν !!! Σάν θεά μοιάζει η γάτα αραχτή πάνω απο την φωτιά...χάχά !!! Λοιπόν.. πολύ μου αρέσει και η καινούρια αυτή ενότητα !!! Θα αρχίσω να παίρνω τη φωτογραφική μαζί μου..χίχί !!
    Φιλάκια πολλά γατονεράιδα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Great photo!!! And great idea!!!! I'm going to send you photos of animals I see on my walks! I already have one in mind which is very funny! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίο θέμα!!!! Πάω να στείλω την πρώτη μου συμμετοχή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία η φωτογραφία!!!Καλη αρχή με τη νέα αυτή ενότητα!Είναι τελεια ιδέα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι ωραίο θέμα!!! Δεν ξέρω αν έχω φωτογραφία κάποιου άλλου ζώου αλλά από εδώ και μπρος θα φροντίσω να αποκτήσω!! χιχι!
    Υπέροχη ιδέα!!!
    Καλό σ/κο να έχετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή