Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Γλυκιά σκυλίτσα προς υιοθεσία!


Η ιστορία γνωστή… Κάποτε μόνο λόγω ανευθυνότητας, τώρα και λόγω οικονομικής κρίσης, πολλοί αφήνουν τα ζώα στο δρόμο έρμαια της τύχης τους . Η παρακάτω αγγελία, δεν ξέρω για ποιον λόγο βγήκε.  Εκείνο που ξέρω είναι ότι ένα αξιαγάπητο σκυλάκι, κινδυνεύει να μείνει χωρίς σπίτι.

Την αγγελία την βρήκα τοιχοκολλημένη σε ένα δρόμο και την έχω βγάλει φωτογραφία με το κινητό μου. Αν κάποιος μπορεί να προσφέρει αγάπη και φροντίδα σ’ αυτήν την πανέμορφη σκυλίτσα, ας επικοινωνήσει με το κινητό που έχουν βάλει οι ιδιοκτήτες της.
Θα είναι κρίμα να δούμε άλλο ένα αδέσποτο, που μάλλον θα περάσει πάρα πολύ δύσκολα στους δρόμους, μιας και απ΄ ό,τι διαβάζετε έχει ζήσει σε διαμέρισμα.


 Να είστε όλοι καλά και να προσέχετε τους μικρούς μας φίλους!

Πολλά φιλιά

 Selcouth

4 σχόλια:

  1. Μακάρι να μπορούσαμε να την υιοθετήσουμε αλλά με τέσσερις γάτους μέσα στο σπίτι είναι δύσκολο...εύχομαι να βρεί σύντομα μία μόνιμη οικογένεια και στέγη !! Είναι πολύ όμορφη..εύχομαι να μήν πληγωθεί και το κυριότερο..να μήν μείνει στο δρόμο.
    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oh my God, that is so sad...from what I understand the family who has this beautiful doggie cannot keep her with them anymore? That is so sad, she is already 6 years old and used to her family... I really do hope this adorable furry girl will find a good and loving home!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πολύ κρίμα να βλέπεις τέτοιες εικόνες! Και μάλιστα να την χαρίζουν ύστερα από 6 χρόνια!! Είναι σαν να δίνεις κάποιον από την οικογένεια... Μακάρι να βρει ένα πολύ καλό σπιτικό, και ανθρώπους να την αγαπούν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπραβο σας για το blog
    Καλως σας βρηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή