Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Μήπως σας περισσεύουν πλακάκια?




Σας μεταφέρω αυτό το  e-mail όπως το έλαβα...
.........................................................................................................................................

Καλημερα!

Την εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσουμε εργασίες ανακαίνισης σε χώρο φιλοξενίας. Έχουμε ανάγκη σε πλακάκια για το χώρο με τις γατούλες, ώστε να καθαρίζεται πιο ευκολα.
Αν κάποιος έχει περισευούμενα πλακάκια που μπορεί να μας διαθέσει, παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μας στο adespotakia@gmail.com

ευχαριστούμε πολύ!

--
ΑΔΕΣΠΟΤΟΛΟΓΙΟ
Εθελοντές για τα αδέσποτα.
www.adespotologio.gr
www.adespotologio.blogspot.com
www.adespotologio.wordpress.com
adespotakia@gmail.com

2 σχόλια:

  1. Kαταρχής συγχαρητήρια για την προσπάθεια!!! Δεν σας τα έχω δώσει ως τώρα και νομίζω πως το οφείλω γιατί η προσπάθεια σας είναι εξαιρετικά σημαντική!!! Ευχαριστούμε πολύ πολύ όλοι οι φιλόζωοι!! Μακάρι να βρεθεί κάποιος, με τις περισσότερες δυνατές κοινοποιήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ! Ευχόμαστε να βάζουμε κι εμείς ένα λιθαράκι στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν κάποιοι άνθρωποι (όπως π.χ. φιλόζωοι εθελοντές)και να αυξάνουμε τις πιθανότητες στο να λύνονται κάποια προβλήματα. Ταυτόχρονα να ευαισθητοποιούμε τον κόσμο ως προς το σεβασμό (ακόμα καλύτερα την ΑΓΑΠΗ) απέναντι στα ζώα! Χρειαζόμαστε όμως στο πλάι μας όλους εσάς γιατί μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε. Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή