Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Φίλοι μας καλημέρα!
Η αγαπητή μας φίλη Κατερίνα από τους  KaPa. Me without you…tea without a biscuit! έκανε μία ανάρτηση χθες η οποία μας άγγιξε την καρδιά και σας τη μεταφέρουμε:
.........................................................................................................

Έχω τόσο καιρό να δημιουργήσω κάτι με τα χέρια μου...Σας το υπόσχομαι ότι η επόμενη μου ανάρτηση θα 'χει κάτι δημιουργικό...Προς τα παρόν σας χαρίζω την υπέροχη αυτή εικόνα, με τα μικρά μας σκυλάκια που βρήκε η μαμά Αλεξάνδρα πριν δυο βδομάδες σε έναν κάδο απορριμάτων...Ως σκουπίδια!!!!



Τα φροντίζει η ίδια καθημερινά και ζουν προσωρινά στο Σχολείο της Φύσης το οποίο όμως φιλοξενεί και φροντίζει, δύο οικόσιτα και άλλα τέσσερα αδέσποτα σκυλάκια και καταλαβαίνετε πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα...
Όποιος θέλει ένα μικρό χνουδωτό μωράκι μπορεί να επικοινωνήσει με το σχολείο της φύσης στο...23920 64370.
Σας παρακαλώ ας τους σώσουμε τη ζωή!!
.................................................................................................................................................

4 σχόλια:

  1. Είναι αξιαγάπητα! Εύχομαι να έχουν μια καλή τύχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mια ανθρωπινη παροιμια λεει:Οπου φτωχος κι η μοιρα του.Εδω ειναι :Οπου αδεσποτο κι η μοιρα του.Ετσι μικρακι πηραμε κι εμεις το δικο μας το σκυλακο,Τωρα θαταν στο δρομο.Μπραβο στη μαμα της Κατερινας που τα φροντιζει κι ας ειναι πολλα.Ψυχουλες μου,που θα καταληξουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ γλυκουλια!!! απορω τι σοι "ανθρωποι" ειναι αυτοι που συμπεριφερονται ετσι σε ψυχουλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή