Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Παγκόσμια ημέρα των ζώων!


4 Οκτωβρίου ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ!


10 σχόλια:

  1. Happy Animals Day to all our furry friends!!!!!
    May mankind finally be kinder to our little brothers and sisters... "God's Little People" as some wise people call them!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια καλά σε όλα τα ζώα του κόσμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα τα λεει η Αννουκ,αλλα κι εγω ρωτω,πρεπει νασαι σοφος για να σκεφτεσαι οτι τα ζωα ειναι του Θεου τα μικρα ανθρωπακια?Μηπως εμεις ειμαστε τα ζωα?Περασε εχτες απ'εξω απ'το σπιτι μου ενα σκυλι-μαλλον κυνηγοσκυλο ηταν,με λουρακι-αλαφιασμενο,χαμενο,σκελετωμενο κι ετρεχε μεσ'τη μεση του δρομου κοντρα στ'αυτοκινητα αλλα δεν το προλαβα.Η κορη μου εκλαιγε και μουρθε ναξερα αυτον που το πεταξε στο δρομο,θα τον σκοτωνα,μα το Θεο.Λοιπον εμεις ειμαστε ζωα κι αυτα ανημπορα πλασματα.Καθε μερα εμεις γιορταζουμε με τα ζωα!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα τα ζώα του κόσμου αξίζουν να ζουν καλά, όχι απλά να επιβιώνουν γιατί είναι μέρος της αλυσίδας και όταν χάνονται κάποιοι κρίκοι είναι κακό για όλους μας, γι'αυτό όλοι πρέπει να τα προστατεύουμε και να τα φροντίζουμε!!Φιλιά και καλό βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όχι Μαράκι δεν πρέπει να είσαι σοφός, πρέπει να είσαι ευσυνείδητος και να βρίσκεσαι κοντά στη φύση!!! Να αγαπάς όλα της τα πλάσματα, να τα σέβεσαι και να τα εκτιμάς!!! Μπράβο σας για την πρωτοβουλία δημιουργίας αυτού του blog!! Έλειπε τόσο καιρό και μάλλον χρειαζόταν!!! Φιλιά και στις δυο σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κορίτσια καλή αρχή, υπέροχο blog!!
    Μαρία μου έχω πρόβλημα με την φωτό του banner είναι μεγάλη για το blog μου μόλις το τακτοποιήσω θα μπορέσω να το βάλω.
    Χαιρετισμούς σε όλες σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή αρχή στο blog! Όλα τα ζώα χρειάζονται την αγάπη μας, την στοργή μας και την βοήθειά μας. Τα δίποδα με τις απάνθρωπες συμπεριφορές τους, είναι που με προβληματίζουν...
    Καλό μεσημέρι και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tί όμορφο blog;!!!Καλορίζικο!!!Θα σας παρακολουθώ!!!φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να΄στε καλά! Χαιρόμαστε που σας έχουμε μαζί μας, σας ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο σας κορίτσια είναι πολύ σημαντική η προσφορά σας . Καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή